Julek Jurowicz

Ik heb geen parlementaire politieke ervaring, maar ik weet hoe sociale kwesties worden aangepakt en onderhandeld, en ik ben bereid om tijd en energie te investeren om vooruitgang te boeken in deze domeinen. Ik ben burgerlijk en handelsingenieur. Ik was twaalf jaar lang project- en werfingenieur in een bedrijf dat gespecialiseerd is in civiele nucleaire technologieën. [...]

Ik heb geen parlementaire politieke ervaring, maar ik weet hoe sociale kwesties worden aangepakt en onderhandeld, en ik ben bereid om tijd en energie te investeren om vooruitgang te boeken in deze domeinen.

Ik ben burgerlijk en handelsingenieur. Ik was twaalf jaar lang project- en werfingenieur in een bedrijf dat gespecialiseerd is in civiele nucleaire technologieën. Na de ramp in Tsjernobyl heb ik besloten om te werken aan Belgische en internationale belastingkwesties. In 1997 richtte ik een vereniging zonder winstoogmerk (SMart) op die administratieve en economische steun verleent aan kunstenaars en in het bijzonder aan kunstenaars die internationale projecten ontwikkelen. Ik leidde dit bedrijf 20 jaar lang en begeleidde de explosieve groei ervan in België en zorgde voor de verdere ontwikkeling in 11 Europese landen.